onsdag 5 september 2007

Söndag 18/9

Sista före-tuppenuppstigning, sista hotellfrukosten, ombordstigning klockan sju, tre grader varmt. Verkar otroligt att det bara är ett par dagar sedan den var 20o så här dags på dagen. Dimman ligger tät, det är tyst och stilla i bussen.

Men säg den frid som varar för evigt. Snart förser Martin oss med den ena kluriga uppgiften efter den andra, och vi hålls fulltsysselsatta medan Emanuel snabbt och elegant för oss norrut.

Strax efter sex är vi tillbaka där vi började, Olleboterminalen i Malmö. Slit och släp med väskor, märkligt vad tunga de blivit under resans gång. Men till slut har alla skingrats till sina respektive anslutningsbussar. Som en sista liten pikant detalj visade sig vår buss vara överbokad, det var två personer fler än det fanns säten till, då oräknat att ytterligare en fick nöja sig med ett trasigt. Men efter en och en halv timme på golvet, när de första stigit av, hade vi alla sittplatser, och kunde falla till ro i väntan på att komma hem.

Inga kommentarer:

Om mig

Fånigt stolt mormor till Alex och Tristan och farmor till Poppy och Eddie, entusiastisk men inte särskilt skicklig stickare och Munskänk sen ett antal år. I am a very proud grandmother of Alex, Tristan, Poppy and Eddie, entusiastic but not very skilful knitter and very interested in wine.