söndag 29 juni 2008

Lördagen den 28 juni

Taxi hämtar kl 8.00. Flyget går i och för sig inte förrän tolv, men vi har suttit i bilköer och varit nervösa förr, så det är allt bäst att ha lite marginal. Nu gick det i och för sig snabbare än det någonsin gjort förr, 50 min bara. Tror aldrig vi varit med om under 1½ tim förr. Incheckningen öppnade skapligt tidigt också, av någon outgrundlig anledning är det också något som kan skifta rätt avsevärt. Men det gjorde att vi hade gott om tid efter det vi passerat säkerhetskontrollen till att både fika och kika runt bland affärerna. Som vanligt gick jag till Body Shop och handlade vad som kan behövas under de kommande månaderna. Den har faktiskt blivit min ”lokala” butik, här i Trollhättan finns ju ingen och att åka till Göteborg för det ändamålet blir helt enkelt inte av.

Hur som helst, allt flöt på och till slut var vi hemma igen med vårt pick och pack. Det har varit en fantastiskt kul vecka, även om den kryddats med en del oönskade tillsatser. Saknar redan våran lille Alex!

Inga kommentarer:

Om mig

Fånigt stolt mormor till Alex och Tristan och farmor till Poppy och Eddie, entusiastisk men inte särskilt skicklig stickare och Munskänk sen ett antal år. I am a very proud grandmother of Alex, Tristan, Poppy and Eddie, entusiastic but not very skilful knitter and very interested in wine.