söndag 29 juni 2008

Lördagen den 21 juni

Återigen en tidig morgon.Vi gav oss iväg vid halv åtta för att via buss, lokaltåg och diverse tunnelbanor till slut komma med tåget från Paddington tio över tio. Vi var ganska möra redan då, så visst var det skönt att slå sej till ro på tåget. Men fem timmar där är ganska mycket, så vissa av oss blev med tiden tämligen rastlösa.Stackars våran lille Alex, det var inte jättekul men han klarade det galant trots tristessen och instängdheten.


Väl framme vid St Erth’s station väntade en hyrbil. Hu, så kusligt, jag som inte kört vänstertrafik på 25 år och dessutom överhuvudtaget aldrig kört en högerstyrd bil! Stor var den dessutom, eller i alla fall betydligt större än vår egen. Men tack och lov blev det en mjukstart, det var bara några få km till vår slutliga destination, John Fowler’s Holiday Village. Det var en förvånansvärt stor anläggning med säkert 300 stugor, väldigt lummigt och trevligt och vår stuga var fräsch och helt ok i storlek.

Klockan hade hunnit bli tämligen mycket innan vi installerat oss, så den enda aktiviteten för kvällen bestod i att få något i oss, en tämligen medioker hämtmat från den lokala restaurangen. Men vi blev mätta och det var trots allt huvudsaken. För övrigt orkade vi just ingenting mer utan ägnade kvällen åt småprat och – tror jag – fotboll på tv.

Inga kommentarer:

Om mig

Fånigt stolt mormor till Alex och Tristan och farmor till Poppy och Eddie, entusiastisk men inte särskilt skicklig stickare och Munskänk sen ett antal år. I am a very proud grandmother of Alex, Tristan, Poppy and Eddie, entusiastic but not very skilful knitter and very interested in wine.