lördag 7 juni 2008

Fredag 15/9 2006

Upp före tuppen för att sitta på plats på bussen 7.30. Ingen rast och ingen ro. Men idag är det lugnt, nästan bara transportsträcka, så vi får gott om tid att sova. Regnet smattrar så hem-trevligt mot rutorna, men det är förståss inte fullt så mysigt när det är dags för rast. Men lite förstärkning i kaffet får domnande leder att vakna till liv, och ytterligare ett antal mil senare äter vi lunch på ett något överbefolkat ställe utefter vägen.

Färden fortsätter i hällande regn, och redan strax efter fem är vi framme vid hotell Panorama i Beaune. En och en halv timme står till vårt förfogande för uppfräschning och installation, innan vi åter ger oss iväg, denna gång till Château de Melin, för provning och middag. En mycket god och innehållsrik avslutning på denna för övrigt ganska innehållslösa dag.

Inga kommentarer:

Om mig

Fånigt stolt mormor till Alex och Tristan och farmor till Poppy och Eddie, entusiastisk men inte särskilt skicklig stickare och Munskänk sen ett antal år. I am a very proud grandmother of Alex, Tristan, Poppy and Eddie, entusiastic but not very skilful knitter and very interested in wine.